twodirections

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

It took a minute girl to steal my heart Del 11

Av Ebba & Johanna - 16 april 2012 16:27

Tidigare:

- Louis are you awake? frågade jag och log mot Niall.

- Yeah. sa Louis och öppnade ögonen.

- Great. sa jag och drog i hans arm så att han trillade av ringen och ner i vattnet. Niall garvade och vi gjorde high five. 

- Just my revange. sa jag och skrattade åt Louis förvånade ansikts utryck. Han skrattade och skakade på huvudet och hävde sig upp i ringen igen.

___________________________________________________________________

- I'm to lazy to give you a revange. sa han och strök bak håret ur ansiktet. Vi badade ett tag till.

- Gosh I'm hungry. sa Niall och log. Vi skrattade och tog våra handdukar och gick upp igen. Jag tog en liten snabb dusch och satte på mig mysbyxor och en hoodie. När jag kom ut från rummet jag hade bytt om i luktade det lasagne i hela rummet. Harry stod och gjorde sallad och Niall satt vid bordet.

- Mhm smells nice. sa jag och satte mig vid Niall. Harry skrattade och log tacksamt. 

- You look beatiful. viskade Niall och jag rodnade.

- Thanks you too. sa jag och fick en liten puss på kinden.

- Aaaaaaaw. Got yah. sa Louis från dörr öppningen till köket och viftade med sin telefon. Niall suckde lite och jag satte mig i hans knä han la sina händer runt min midja.

- Is it redy soon? frågade Niall och jag skrattade.

- In a minuit lovebird. flinade Harry och Niall räckte på skoj ut tungan åt honom.

- where are the others? frågade jag.

- Playing video games. svarade Harry och log.

- Shall I tell them that  it's food soon? frågade jag Harry nickade tacksamt och jag reste mig och log mot Niall. 

~Nialls prespektiv~

Jag gick fram till Harry och tittade på när han hackade paprika. 

- Wanna tell me something? frågade han och lyfte ena ögonbrynet han såg inte så smart ut när han gjorde det.

- Yeah... I think I'm in love with Jonna I know it's crazy we've just known each other for a few days but I really like her. viskade jag så att hon inte skulle höra.

- Well what's the problem she seems to like you too. sa Harry och log.

- Mmm. sa jag.

- Talk to her tonight I meen we're going to be here in two weeks and four days more. sa han och log. Jag log och började duka bordet. Jag hörde skratt från rummet med tv:n. När jag hade dukat fördigt sa Harry åt mig att säga till de andra. Jag gick mot rummet och hörde hur Jonna skrattade hysteriskt jag gick in och såg hur Louis kittlade henne jag skrattade till.

- Hey guys it's time to eat. sa jag och log.

- Right in time Louis is trying to kill me or something. sa Jonna och höll sig för magen jag flinade lite och drog upp henne ur soffan och kramade henne. Hon log mot mig och tog min hand och gick till köket. Hon satte sig och jag satte mig bredvid.

- Hey I got to show you something. sa Louis och blinkade åt mig jag suckade han tog upp sin telefon och skickade runt den alla naww:ade och aaaww:ade när de såg bilden Jonna rodnade och jag tog hennes hand och kramade den.

- Who wants lasagna. sa Harry och ställde fram den på bordet. Sen serverade han oss och jag åt med glädje. Sen gick vi in i tv rummet och satte på spotify och jag satte på torn och vi började sjunga med först satt tjejerna bara och log sen så började även Jonna att sjunga med. Hon sjöng bra. Riktigt bra faktiskt jag log och satte mig bredvid henne i soffan och la armen om hennes axlar hon log mot mig och kysste mig snabbt på munnen. Louis var snabb att busvissla och klappa händerna.

- Can i choose a song? frågade hon. Vi nickade. Hon gick fram till datorn och skrev in något. Hon satte på den och satte sig i soffan och började sjunga med.

- I'm not a perfect person,

there's many things I wish I didn't do,

but I continue learning,

 I never meant to do those things to you
And so, I have to say before I go
That I just want you to know
I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that I hurt you

It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear. sjöng hon med slutna ögon. Vi andra satt helt tysta under låten och lyssnade när hon sjöng.

- You got a good voice. sa Liam och log.

- Thanks. sa hon.

- What's the name of the song? frågade Zayn.

- The reason. sa Hon glatt. Louis log och reste sig och satte på Rebecca Fergusons nothing's real but love. Vi lyssnade på musik och pratade ett bra tag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ebba & Johanna - 9 maj 2012 16:04

Tidigare: Jag kastade en hastig blick mot klockan halv sju jag borde inte vara trött egentligen.  _____________________________________________________________________________ Jag gäspade igen och blinkade trött. Louis tittade roat på mig. Jag ...

Av Ebba & Johanna - 4 maj 2012 18:53

Nu kommer det inte komma något på tre dagar för ska ut på havet och segla ^^ Hahah ...

Av Ebba & Johanna - 1 maj 2012 13:30

Tidigare: - I'm so so sorry Jonna I didn't mean to do that. sa han. Jag tog hans hand och kramade den lite tafatt och log svagt. Jag slöt ögonen och suckade djupt. ____________________________________________________________ Det kändes så bra a...

Av Ebba & Johanna - 29 april 2012 17:13

Tidigare: Han vaggade mig lite fram och tillbaka innan han släppte mig och kollade in i mina ögon. Sen lutade han sin panna mot min och vi stod så ett tag innan han tog min hand och drog med mig till deras rum. Där satt vi och pratade lite om min f...

Av Ebba & Johanna - 29 april 2012 15:04

Tidigare: Jag drog på mina converse och gick till bussen. Idag skulle jag gå på stan lite och hitta en liten present, okej det var två veckor kvar men ändå. Jag gick in på H&M och tittade lite på herravdelningen okej jag var lagom tråkig. Jag gick ...

Ovido - Quiz & Flashcards